Mirna namještaj

Shop

Česta pitanja

Poslovanje

Mirnanamjestaj.ba je registrovana domena firme Mirna d.o.o

Adresa: Branilaca grada bb, Gračanica 75320, e-mail: prodaja@mirnanamjestaj.ba, info-telefon: 035 704-970

Radno vrijeme: pon-pet: 8:00 do 19:00 svaki danom osim nedelje

Web shop je otvoren za narudžbe 0-24h.

Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama, tako da su informacije u najvećem broju slučajeva tačne. Ulažemo maksimalne napore u održavanju informacija. Ipak, ne možemo 100% garantovati za tačnost svih informacija o proizvodima i njihovim cijenama, jer su u izuzetnim slučajevima moguća odstupanja informacija koje dobijamo od naših dobavljača i informacija koje su prikazane na web stranici. U slučaju bilo kakve promjene vezane za naručeni proizvod, obavezujemo se revidirati narudžbu i konktaktirati kupca da lično dogovorimo o mogućim alternativama. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

Na svakom artiklu stoji obavijest o raspoloživosti. Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama. Ukoliko proizvod trenutno nije raspoloživ možete se prijaviti za primanje obavijesti kada artikl postane dostupan.

Svaki naš proizvod je u potpunosti nov. To znači, ako se odlučite da kupite proizvod kod nas, garantujemo da ćete biti prva osoba koja će otvoriti originalnu fabričku ambalažu proizvoda.

Ne brinite! Pošaljite nam email, nazovite nas ili jednostavno ponovite postupak. Prihvatit ćemo samo posljednju narudžbu, te prema njoj poslati odgovor o roku isporuke.

Potrebno je kod koraka br. 2 (podaci za plaćanje) odaberete opciju da proizvod želite da dostavite na drugu adresu. Na taj način račun se šalje na Vašu adresu, a proizvod na adresu koju ste odabrali za dostavu.

Plaćanje

Jednokratno možete platiti karticama svih banaka.

Kartice sa kojima možete platiti do 24 rate su: UNICREDIT BANKA – Visa Classic, MasterCard revolving,Visa revolving, Visa Gold, NLB banka – Master Charge.

1. Pouzećem / Gotovinom – Plaćanje pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu, i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem je moguće i u slučaju da ste odlučili da robu preuzmete lično na našoj adresi. Plaćanjem pouzećem se isključivo vrši u gotovini, i to kuriru dostavne službe, odnosno odgovornom licu ako ste se odlučili da paket preuzmete lično na našoj adresi.

2. E-banking / Virman – Narudžbu plaćate putem internet bankarstva ili općom uplatnicom. Podatke za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe. (Potrebno je kod vrste plaćanja odabrati plaćanje e-bankingom/virmanom.)

3. Karticom jednokratno – Kartice koje prihvatamo: MasterCard, Maestro, Visa, AmericanExpress – svih banaka.

4. Karticom do 24 rate – Kartice sa kojima možete platiti do 24 rate su: UNICREDIT BANKA – Visa Classic, MasterCard revolving,Visa revolving, Visa Gold, NLB banka – Master Charge. U tabeli pored možete vidjeti finalnu cijenu za konkretan proizvod kao i iznos mjesečne rate (na 24 mjeseca). U slučaju da ste odabrali manji broj rata onda se ukupan iznos dijeli sa odabranim brojem rata.

5. Karticom do 36 rata – Kartice sa kojima možete platiti do 12 rata su: Sparkasse bank – MasterCard Shop&Fun kartica, BBI banka – Visa kupovna kartica, Sberbank BH – Kartica na rate – Cash Card, Raiffeisen bank – VISA Magic Card. Prilikom plaćanja jednom od navedenih kartica svaki iznos kupovine biće podijeljen na već ranije definisan broj rata dogovoren sa Vašom bankom (do 36 rata maksimalno), a u zavisnosti od potrošenog iznosa. nije potrebno birati broj rata.

Dostava

Posao dostave povjerili smo kurirskoj službi EuroExpress, i to uglavnom iz tri razloga: brza dostava, mogućnost praćenja pošilje i osiguranje robe u prevozu. Na taj način smo sigurni da će paket do kupca stići u dogovorenom roku i neoštećen.

Robu dostovljamo u bilo koje mjesto u BiH u najvećem broju slučajeva za 24H, odnosno 48H

Dostava je besplatna i podrazumjeva dostavu u svako pa i najmanje mjesto u BiH

Trenutno dostavljamo samo u BiH

Servis i Garancija

Ovlašteni servisi za sve uređaje kupljene kod nas su jasno i precizno navedeni u garantnom listu. U slučaju kvara na proizvodu, proizvod će se isključivo servisirati u ovlaštenom servisu. Ovlašteni servis je dužan proizvod popraviti u zakonski određenom roku. Ako se proizvod ne može popraviti u navedenom roku proizvod će biti zamjenjen za drugi ili u dogovoru sa vama biti zamjenjen za novac.

Svaki proizvod u našoj ponudi je označen sa tačnim trajanjem garancije. Sami proizvođači proizvoda su odredili uslove i trajanje garancije u našoj zemlji. Obično je to 12/24/36 mjeseci, zavisno o kojem brandu se radi, odnosno koji model proizvoda je u pitanju. Kupovinom proizvoda, ulazite u redovni garantni rok prema Zakonu o zaštiti potrošača u BiH.

REGISTER

Vaši lični podaci će se koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane u našim pravila o privatnosti.