Česta pitanja - Mirna namještaj

Mirna namještaj

Shop

Česta pitanja

Česta pitanja

mirnanamjestaj.ba je registrovana domena firme Mirna d.o.o.

Adresa: Branilaca grada bb, 75 320 Gračanica

E-mail: info@mirnanamjestaj.ba

Info telefon: 035 704 970

Radno vrijeme: ponedjeljak – subota od 8:00 do 19:00

Web shop je otvoren za narudžbe 0-24h

Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama, tako da su informacije u najvećem broju slučajeva tačne. Ulažemo maksimalne napore u održavanju informacija. Ipak, ne možemo 100% garantovati za tačnost svih informacija o proizvodima i njihovim cijenama, jer su u izuzetnim slučajevima moguća odstupanja informacija koje dobijamo od naših dobavljača i informacija koje su prikazane na web stranici. U slučaju bilo kakve promjene vezane za naručeni proizvod, obavezujemo se revidirati narudžbu i konktaktirati kupca da lično dogovorimo o mogućim alternativama. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

Na svakom artiklu stoji obavijest o raspoloživosti. Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama. Ukoliko proizvod trenutno nije raspoloživ možete se prijaviti za primanje obavijesti kada artikl postane dostupan.

Svaki naš proizvod je u potpunosti nov. To znači, ako se odlučite da kupite proizvod kod nas, garantujemo da ćete biti prva osoba koja će otvoriti originalnu fabričku ambalažu proizvoda.

Ne brinite! Pošaljite nam e-mail, nazovite nas ili jednostavno ponovite postupak. Prihvatit ćemo samo posljednju narudžbu, te prema njoj poslati odgovor o roku isporuke.

Potrebno je kod koraka br. 2 (podaci za plaćanje) odaberete opciju da proizvod želite da dostavite na drugu adresu. Na taj način račun se šalje na vašu adresu, a proizvod na adresu koju ste odabrali za dostavu.

Jednokratno možete platiti karticama svih banaka.

Kartica sa kojom možete platiti do 6 rata je Intesa Sanpalo Banka.

 1. Gotovina – Plaćanje gotovinom omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje gotovinom je moguće i u slučaju da ste odlučili da proizvod preuzmete lično na našoj adresi.
 2. Kartica – Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.
 3. Virman – Narudžbu plaćate virmanom/općom uplatinom: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci ili pošti. Sve informacije vezane za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe na Vašu email adresu.
  Potrebno je kod načina plaćanja odabrati plaćanje e-bankingom/virmanom.
 4. Na rate – Kartice sa kojom možete platiti do 6 rata je Intesa Sanpalo Banka.

Posao dostave vrši firman Mirna d.o.o. i uslovi dostave su navedeni u Uslovima isporuke i montaže.

Za robu koju imamo na stanju, rok dostave je do 7 radnih dana.

Rok dostave po narudžbi i posebnim zahtjevima ovisi od toga koji je artikal naručen.

Informacije o roku dostave specijalnih narudžbi se dogovaraju direktrno u maloprodajnom objektu.

Za sve kupovine VEĆE od 1000,00 KM, isporuka se naplaćuje po sljedećem cjenovniku:

 • I zona: U krugu do 40 km – BESPLATNA dostava
 • II zona: U krugu od 40 km do 60 km – cijena je 50,00 KM

Za sve kupovine MANJE od 1000,00 KM, isporuka se naplaćuje po sljedećem cjenovniku:

 • I zona: U krugu do 10 km – BESPLATNA dostava
 • II zona: U krugu od 10 km do 40 km – cijena je 30,00 KM
 • III zona: U krugu od 40 km do 60 km – cijena je 60,00 KM 

Za sve veće udaljenosti, isporuka namještaja je po dogovoru.

Trenutno dostavljamo samo na području Bosne i Hercegovine.

Svaki proizvod u našoj ponudi je označen sa tačnim trajanjem garancije. Sami proizvođači proizvoda su odredili uslove i trajanje garancije u našoj zemlji. Obično je to 12/24/36 mjeseci, zavisno o kojem brandu se radi, odnosno koji model proizvoda je u pitanju. Kupovinom proizvoda, ulazite u redovni garantni rok prema Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini.

REGISTER

Vaši lični podaci će se koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane u našim [Politika privatnosti].